Skip to content

Taxatie van Hoofddorp Makelaars

Lees meer…

Hoofddorp Makelaars weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw huis goed getaxeerd wordt met een taxatie. Een taxatie is belangrijk als u een huis wilt kopen of verkopen, ook in Hoofddorp.

De taxaties van Hoofddorp Makelaars worden altijd uitgevoerd conform de strenge validatie-eisen van het NWWI. De taxatierapporten zijn uniform en volgens duidelijke richtlijnen opgesteld. Bij onze taxaties hanteren wij voor metingen van het gebruiksoppervlak, de branchbrede meetinstructie conform NEN 2580.

Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo dus objectieve en betrouwbare woningtaxaties die goed inzicht geven in de woningwaarde.

Taxatierapport

Vanaf 1 april 2018 gaat het nieuwe model taxatierapport woonruimte in. Lees meer…Hierin zijn een aantal wezenlijke veranderingen doorgevoerd. Het nieuwe model heeft als doel de kwaliteit van taxaties te verhogen. Wij bieden u hiermee transparantere en controleerbare taxatierapport.

Bekijk website NWWI

Kosten

De kosten van de taxatie zijn opgebouwd uit twee delen. Lees meer…De taxatie bedraagt voor een regulier woonhuis en/of appartement €798,03 en de kosten voor de afdracht aan het NWWI zijn €51,97.
Dit maakt het een totaalbedrag van €850,- inclusief 21% B.T.W.

Voor een taxatie met verbouwing geldt een tarief van € 899,00 all inclusief.

Niet meer misgrijpen op jouw droomhuis?

Je wilt graag een woning kopen, maar dit gaat niet gemakkelijk. Hoofddorp Makelaars is dé aankoopmakelaar die helpt bij het zoeken naar jouw droomwoning. Lees meer…Zo ontnemen we veel stress, kijken met je mee, geven adviezen en begeleiden je door het hele proces. In de hectische woningmarkt is het namelijk steeds lastiger om een huis te bemachtigen die aan al jouw wensen voldoet. Daarom zijn wij er met ons uitgebreide netwerk, de juiste kennis en beste onderhandelaars om toch jouw droomhuis te vinden.

Een huis kopen is een spannend traject.

We begrijpen dat dit ook veel vragen oplevert. Wat moet ik bieden? Wat kost het om mijn woning te verbouwen? Is de vraagprijs redelijk? Hoe maak ik meer kans op mijn droomwoning? Lees meer…Hoofddorp Makelaars staat altijd klaar voor al je vragen. We begeleiden je persoonlijk, weten alles over de huidige woningmarkt en zijn gespecialiseerd op het gebied van wetgeving en financiële zaken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Dé sleutel tot een succesvolle verkoop en een moeiteloze overgang naar een nieuwe fase van jouw leven.

Contact opnemen

Team Hoofddorp Makelaars: Vertrouwd, Deskundig, Toegewijd.

Lees meer...

Wij zijn gepassioneerde makelaars met diepgaande kennis van de vastgoedmarkt. Met persoonlijke aandacht en transparante communicatie staan wij klaar om u te begeleiden bij het kopen of verkopen van uw woning. Maak kennis met ons ervaren team en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Ontmoet het team

Madelon

Arnoud

Monique

Woning verkopen?

Wilt u uw woning verkopen? Begin bij Hoofddorp Makelaars voor de verkoop van uw woning. Krijg inzicht in onze expertise en hoe wij u kunnen bijstaan bij een succesvolle verkoop van uw woning.

Meer over verkoop

Woning kopen?

Met onze expertise en ervaring kunnen wij u tijdens het aankooptraject uitstekend adviseren en begeleiden. Dit zorgt ervoor dat u tijd, geld en zorgen bespaart. Vertrouw op ons om u te helpen bij een succesvolle aankoop.

Meer over aankoop
Nu in de verkoop!
Nieuwbouwproject Bols Quadrant
78 appartementen - Nieuw Vennep
Bekijk nieuwbouwproject
Bols Quadrant