Skip to content

Wij zijn Hoofddorp Makelaars

Welkom bij Hoofddorp Makelaars: Vaste waarden, nieuwe stijl

Lees meer…

Even voorstellen, maar is dat nog nodig? Want Hoofddorp Makelaars en de naam Muller zijn al vanaf 2010 in Hoofddorp onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met de opening van de vestiging aan het Marktplein 29 startte voor makelaarsfamilie Muller een nieuwe fase. Opa ging in de jaren 50 van de vorige eeuw in Beverwijk van start onder de naam Teer Makelaars en legde de basis voor het familiebedrijf. Zijn beide zonen, Arnoud sr en Wim, namen in de jaren ’70 het ‘makelaarsstafje’ over en anno 2021 maken Arnoud jr en zijn zus Monique de cirkel rond.

Monique Muller

Kandidaat register taxateur

“Mijn oprechte interesse in mensen en mijn intuïtieve aanpak maken mij een geschikte makelaar die gaat op gevoel. Ik ben oprecht geïnteresseerd in mensen en ga op mijn gevoel af. Dat maakt mij een geschikte makelaar.”

Arnoud Muller

Register makelaar taxateur

Gaat geen uitdaging uit de weg. “Elke dag is verrassend in ons vak. Ik blijf mijn leven lang met plezier makelaar, ik wil nooit meer wat anders.”

Madelon Angenent

Office Manager

“Trots en blij dat ik onderdeel mag zijn van dit team!” Madelon is het eerste aanspreekpunt voor informatie, vragen of afspraken.

Meer over Hoofddorp Makelaars…
Beide Mullers hebben de titel makelaar en vormen al 8 jaar in Hoofddorp een team. Madelon Angenent, is sinds kort betrokken en vult het team aan het Marktplein aan. In deze moderne tijd werken wij volledig digitaal. Als voorbeeld worden Docusign-koopaktes en opdrachten tot dienstverlening per mail geregeld en op afstand getekend, wat erg handig is! Ons team is klein, waardoor we kunnen werken met korte lijnen. We zetten in op communicatie en optimale bereikbaarheid: via telefoon, mail, Messenger, WhatsApp, en natuurlijk op kantoor. Persoonlijke aandacht is gegarandeerd! Kortom: de liefde voor ons vak stralen we uit door inzet en enthousiasme!

Klantbeloften, iets wat je tegenwoordig veel hoort, wat verstaat hij daaronder? “Wij vinden dat er met deze term een beetje wordt gestrooid. Voor ons is een klantbelofte dat we het vertrouwen van de opdrachtgever waard zijn. We durven elke opdracht aan, maar er moet wel sprake zijn van een wederzijdse klik vooraf Maar hoe dan? Onze specialismen zijn aan elkaar complementair, dus Madelon plant afspraken en zorgt voor een administratie op rolletjes. Ze is de eerste aanspreekpersoon binnen kantoor. Madelon is een echte professional, met al meer dan 12 jaar makelaardij-ervaring, een rots in de branding. Ze is gestructureerd en heeft een stabiele persoonlijkheid. Kortom: we zijn een topteam, met elkaar!

Woning verkopen?

Wilt u uw woning verkopen? Begin bij Hoofddorp Makelaars voor de verkoop van uw woning. Krijg inzicht in onze expertise en hoe wij u kunnen bijstaan bij een succesvolle verkoop van uw woning.

Meer over verkoop

Woning kopen?

Met onze expertise en ervaring kunnen wij u tijdens het aankooptraject uitstekend adviseren en begeleiden. Dit zorgt ervoor dat u tijd, geld en zorgen bespaart. Vertrouw op ons om u te helpen bij een succesvolle aankoop.

Meer over aankoop
Nu in de verkoop!
Nieuwbouwproject Bols Quadrant
78 appartementen - Nieuw Vennep
Bekijk nieuwbouwproject
Bols Quadrant