Skip to content
Status: 78 woningen beschikbaar
78 woningen beschikbaar

Nu in de verkoop!

Nieuwbouwproject Bols Quadrant

Lees meer…

Op het voormalig Bolsterrein, van ’s werelds oudste gedistilleerd merk, komt een nieuw aantrekkelijk woonmilieu geïnspireerd op de Eco-quartiers in Frankrijk; een omgeving voor wonen, werken en leisure in een groene klimaat adaptieve setting. Stad en dorps platteland worden gecombineerd tot een ecologisch bijdragende omgeving met ruimte voor stadslandbouw, natuurbeleving en verhoging van de biodiversiteit. De transformatie van dit gebied schept een unieke beeldkwaliteit met een industrieel karakter.

Nieuw - Vennep

De Locatie

Het project Bols Quadrant wordt ontwikkeld door Zorg Vastgoed Management BV uit Den Haag. Deze ontwikkeling is een Start Bouw Impuls Project. De locatie is gelegen op de hoek van de Lucas Bolsstraat en de Athenelaan in Nieuw-Vennep en ligt nabij het huidige centrum. In Nieuw Vennep zijn alle benodigde voorzieningen aanwezig zoals scholen, zwembad, sportschool, winkels, supermarkten, zorgfuncties en horeca.

Planning

Belangstelling in dit nieuwbouwproject?

  • Q1 2024
  • Q3 2024
    Start verkoop
  • Q4 2024
    Prognose start bouw
  • Q1 2025
  • Q1 2026

Onder voorbehoud van de benodigde vergunningen zal naar verwachting in het tweede kwartaal 2024 gestart worden met de verkoop. Lijkt het je wat om hier te wonen? Laat dan je gegevens achter. Via nieuwsbrieven én op deze website gaan we de komende tijd meer bekend maken.

Direct inschrijven?

De unieke woningen van Bols Quadrant bieden een perfecte mix van luxe en functionaliteit, ideaal voor gezinnen, starters en iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige leefomgeving. Heb je interesse in Bols Quadrant? Neem dan contact op met een van onze makelaars. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij elke stap van het aankoopproces.

Direct inschrijven Meer weten?

Brochure downloads

Plattegronden

Team Hoofddorp Makelaars: Vertrouwd, Deskundig, Toegewijd.

Lees meer...

Wij zijn gepassioneerde makelaars met diepgaande kennis van de vastgoedmarkt. Met persoonlijke aandacht en transparante communicatie staan wij klaar om u te begeleiden bij het kopen of verkopen van uw woning. Maak kennis met ons ervaren team en ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Ontmoet het team

Madelon

Arnoud

Monique

Woning verkopen?

Wilt u uw woning verkopen? Begin bij Hoofddorp Makelaars voor de verkoop van uw woning. Krijg inzicht in onze expertise en hoe wij u kunnen bijstaan bij een succesvolle verkoop van uw woning.

Meer over verkoop

Woning kopen?

Met onze expertise en ervaring kunnen wij u tijdens het aankooptraject uitstekend adviseren en begeleiden. Dit zorgt ervoor dat u tijd, geld en zorgen bespaart. Vertrouw op ons om u te helpen bij een succesvolle aankoop.

Meer over aankoop
Nu in de verkoop!
Nieuwbouwproject Bols Quadrant
78 appartementen - Nieuw Vennep
Bekijk nieuwbouwproject
Bols Quadrant